NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Yönetimi İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Nevşehir Pazaryeri ve oda olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası Başkanı Osman Güneri, Nevşehir pazaryerinde hiçbir kayıtsız esnafın faaliyet göstermediğinin altını çizdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in büyük destekleriyle inşa edilen Pazaryerinin Türkiye’ye örnek teşkil ettiğine de değinen Oda Başkanı Güneri, maliyeyi ilgilendiren konularda pazarcı esnafın herhangi bir sıkıntı yaşamaması içinde ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, şu ana kadar birçok il de görev yaptığını ve Nevşehir Pazaryerinin Ülkemizdeki sayılı Pazar alanları içerisinde bulunduğuna bizzat gezerek kanaat getirdiğini belirtirken, Pazar yerinin yapılmasında, modern bir şekilde işletilmesinde katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanlığına teşekkür etti.