Güneş enerjisi santrali yatırımlarında Türkiye’nin başta gelen illerinden biri olan Nevşehir, Niğde ve Kayseri’ye ağırlık veren Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü, güneş enerjisi yatırımcılarına “Güneş enerji Sistemleri ’’ konulu etkinliğini 5 Mart 2015 Perşembe günü Niğde Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirecek.


Tüm Yatırımcılarımız Davetlidir...!

Güneş enerjisi santrali yatırımlarında Türkiye’nin başta gelen illerinden biri olan ilimiz Nevşehirli yatırımcıları yakından ilgilendiren bu toplantıya tüm yatırımcı iş adamlarımız ve kurumlarımız davetlidir.

Soru-Cevap köşesiyle, sorularına cevap bulabilecekleri toplantıya, Nevşehir'den yatırımcıların yanı sıra OSB’de bulunan işletmelerin temsilcilerinin de 
büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

5 Mart 2015 Tarih’inde, 14.00-17.00 saatleri arasında Niğde Ticaret Odası Konferans Salonunda DenizBank ve Turseff işbirliği ile Güneş Enerjisi Sistemleri konulu konferans düzenlenecektir.

Denizbank Orta Anadolu Bölge KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü Cevdet Akcan, Turseff Enerji Mühendisi Emre Oğuzöncül, Turseff Banka İlişkileri Müdiresi Seyran Hatipoğlu ve Niğde Üniversitesi Nano Teknolojileri Uygulama ve Araştırma merkezi Doç. Dr. Fuat Karakaya’nın konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda çevresel olarak temiz bir birincil enerji kaynağı olan Güneş enerjisi ve yatırım finansmanı konuları hakkında KOBİ’lere bilgi  verilecektir.

5 Mart 2015 Tarih’inde, 14.00-17.00 saatleri arasında Niğde Ticaret Odası Konferans Salonunda DenizBank ve Turseff işbirliği ile Güneş Enerjisi Sistemleri konulu konferans düzenliyor.  Güneş Enerji Konulu bu Toplantıya davetlisiniz...