Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adayı Uğur Yorulmazer, Nevşehir Görbir Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Dernek Başkan yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ı dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette Muhtar Adayı Uğur Yorulmazer,Görbir derneğinin güzel çalışmaları bizleri bir Nevşehirli olarak mutlu ediyor.Bu başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum dedi.

Yorulmazer, Görbir Derneğine önce kendisini tanıtarak, Nevşehir in Güzelyurt mahallesine hak ettiği en güzel hizmeti sunabilmek için Muhtar Adayı olduğunu bu konuda hala hazırda ekibiyle birlikte çıktıkları bu yolda sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyorum dedi.


Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Hafız Mahmut Kemikkıran da Adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adayı Uğur Yorulmazer e Başarı temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hafız Mahmut Kemikkıran,Hizmetin Yerel Yönetimlerden geçtiğini ifade ederek Mahallelerimize hizmet için çalışkan dürüst genç ve başarılı muhtarlarımızın aday olması ve bu adaylarında desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Bu vesile 30 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemiz şehrimiz için hayırlar getirmesini diliyorum dedi.