NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Terziler, Konfeksiyoncular, Manifaturacılar, Perdeciler ve Giyim Sanatkarları Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurulda Habil Polatel görevi Habil Demirbilek’e bıraktı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı M Ziya Bulaner Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Nevşehir Terziler, Konfeksiyoncular, Manifaturacılar, Perdeciler ve Giyim Sanatkarları Odasının olağan genel kuruluna Birlik Başkanı İsmail Ördü divan başkanlığı görevinde bulunurken, genel kurula Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Tuncer Başbozkurt, Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner, Avanos Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Körükçü ile Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Ulusoy’ da katıldı.

Genel Kurulda kısa bir konuşma yapan Terziler, Konfeksiyoncular, Manifaturacılar, Perdeciler ve Giyim Sanatkarları Odasının 13 Yıl süreyle başkanlığını yürüten Habil Polatel, oda yönetiminde bir kan değişikliği olmasını istediği için aday olmadığını dile getirdi. Polatel, görev süresi içerisinde kendisine destek olan tüm üyelerine ve oda yöneticilerine de teşekkür etti.

Genel Kurulda Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, ve Oda Başkanlığına aday olan Habil Demirbilek 13 Yıl süreyle oda başkanlığı görevini yürüttükten sonra aday olmama kararı alan Habil Polatel’e birer teşekkür plaketi sundu.

Genel Kurul sonrasında tek Liste halinde seçime giren Habil Demirbilek Oda Başkanlığına seçildi. Demirbilek’in yönetiminde Tamer Kuruçay, İsmail Ölmez, Aydın Sevinir, Ahmet Toprakçı, Hamdi Çelikdur ve Yüksel Koyuer yer aldı.