Hacıbektaş’ın Kentsel Dönüşümüne Katkı Sağlayacaklar

NEVŞEHİR(MHA) 3 Dönemdir Emekli Tuğgeneral Ali Rıza Selmanpakoğlu yönetimindeki Hacıbektaş belediyesi önümüzdeki günlerde Ankara ve İstanbul’daki CHP’li belediyelerle uzun soluklu bir ortak çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

Muhalefette bulunması ve iktidar nimetlerinden yararlanamaması nedeniyle alt ve üst yapı çalışmalarını istenen düzeyde gerçekleştiremeyen Hacıbektaş Belediyesinin kentsel dönüşümü konusunda Ankara ve İstanbul’daki CHP’li çok sayıda belediyenin bir araya gelerek ilçeye katkı sağlayacağı bildirildi.

Alınan bilgilere göre konuyla ilgili Başkan Selmanpakoğlu’nun her iki şehirdeki CHP’li belediye yönetimleri ile görüşmelerde bulunduğu, ilçenin özellikle ilk aşamada alt ve üst yapı çalışmalarının yapılması, daha sonraki aşamada son yıllarda elektrik giderlerinden dolayı sıkıntıya giren belediyenin bu yükten kurtarılmasının amaçlandığı belirtiliyor.

Her iki konuda Ankara ve İstanbul’daki belediyelerle işbirliği yaparak projeler hazırlayacak olan Hacıbektaş Belediyesi söz konusu projeleri en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyor.