Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel İrmak ve ilçe merkezinde görev yapan Okul/Kurum idarecileri Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği´ni ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim müdürü Irmak,15 Temmuz Şehitler Anıtı gibi anlamlı bir yapıyı şehrimize kazandıran Nevşehir Belediye başkanısayın Hasan ÜNVER´e teşekkür ederek sözlerine başladı.  

"Ahlak tanımayan,sınır tanımayan gücünü Hak´tan ve halktan almayan hiçbir mücadele hedefine varamaz,menziline ulaşamaz.15 Temmuz´da Nene Hatun´un manevi kızları,Sütçü İmam´ın yiğit evlatları FETÖ/PDY terör örgütüne karşı ülkesine milletine ve demokrasisine sahip çıkmıştır.İstiklalini ve istikbalini yeniden inşa etmiştir.Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.Çanakkale´de,Kurtuluş Savaşı´nda,15 Temmuz´da ve hain terör saldırılarında kaybettiğimiz şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimize ve şehit yakınlarına her daim sahip çıkacağız.Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız." diye belirtti.

Ardından Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği ve Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyaret edilerek Hacıbektaşlı Lise öğrencileri tarafından Şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.