NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin seçim ittifakında Nevşehir’den birinci sıra adayı gösterilen Dr. Uğur Keleş, 10 yaşından bu yana hizmet ettiği milli görüş davasından milletvekili birinci sıra adayı gösterilmesinin kendisi için büyük bir gurur vesilesi olduğunu dile getirdi.

Milli Görüş Davasına gönül verenlerin hiçbir menfaat gözetmeksizin bu davaya gönül verdiklerini söyleyen SP-BBP ittifakının Nevşehir 1. sıra Milletvekili adayı Keleş, seçim sürecinde elinden geldiği ve gücünün yettiği kadarıyla bu dava için var gücüyle çalışacağının altını çizdi.

Keleş, “Allaha Şükürler olsun. Hak din İslam ile bizleri tanıştırdığı için sonsuz şükürler olsun. İçinizde zerre kadar çıkar olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir menfaat düşünmeden Saadet Partili ve Büyük Birlik Partili arkadaşlarımızın bu davaya gönül verdiklerini görmek beni mutlu ediyor. Nevşehir’de SP-BBP ittifakının birinci sıra milletvekili adayı olarak gösterildim. 33 Yaşındayım ve 23 yıldır Milli Görüşe hizmet ediyorum. Hak bildiğim davamda Nevşehir’den birinci sıradan milletvekili adayı olarak gösterilmem benim için büyük bir heyecan ve gurur vesilesi. Bu benim için çok çok büyük bir sorumluluk. Elimden geldiğinde, gücüm yettiğince davam için çalışacağım. Allah utandırmasın inşallah” dedi.