Hak-İş STK’larla İşbirliği İçinde

NEVŞEHİR(MHA) Son dönemlerde Nevşehir’de sendikacılık alanında yeni girişimler içerisinde bulunan Hak-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilciliği ilimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisinde.

Nevşehir’de oluşturulan Milli İradeye Destek Platformunda görev alan Hak-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi Cumali Bağcı, Türkiye’de demokrasinin gelişmesine destek olan Milli İradeye Saygı Platformunun bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ilimizdeki tüm etkinliklerine destek olacaklarını dile getirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretin son derece yararlı olduğunu dile getiren Hak-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi Cumali Bağcı, “Türkiye Büyük Millet Meclisinde Nevşehir Milletvekillerimizin ev sahipliğinde TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek ile yapılan görüşmelerin son derece faydalı olduğuna inanıyorum. Ülkemizde son dönemlerde yaşananların milli iradeye saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Vatandaşın hür iradesi ile iktidara getirdiği siyasi iradeyi değişik yollarla sindirmek isteyen anlayışın tamamen karşısındayız. Türkiye Büyük Millet Meclisimizde Milletvekillerimiz ve Meclis Başkanımız ile yapılan görüşmelerde de bu düşünce ifade edildi. Ziyaretimizde bizlere ev sahipliği yapan Ak Partili Nevşehir Milletvekillerimize, Meclis Başkanımıza ve ziyaretim esnasında bizlere refakat eden Milletvekillerimizin danışmanlarına, bu ziyaret ile milli iradeye sahip çıkacaklarını bir kez ortaya koyan tüm Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.