Nevşehir Halk Otobüsleri Durağı Başkanı Yaşar Esen ve durak yöneticileri Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, gerçekleştirilen güzergah belirlemelerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplu taşıma çalışmalarında güzergahların bir standart yapıya kavuşturulmasının ciddi bir sorun olarak değerlendirildiğini belirterek, bunu otobüs sürücüleri ile Nevşehir Belediyesi arasında gerçekleştirdikleri sıkı işbirliği ile çözüme ulaştırdıklarını belirtti. Bu sorunun halen Nevşehir gibi ülke genelindeki bir çok şehirde ciddi bir sorun olduğunu ifade eden Ünver, çalışma şartlarının iyileştirilmesinin halka ulaştırılacak hizmetin kalitesinin de artmasında etken olduğuna vurgu yaptı. Ünver “ Nevşehir Belediyesi olarak bir yanda toplu taşıma yapan esnaf kardeşlerimiz ve vatandaşlar arasında iyi bir köprü görevi yaptık. Karşılıklı sevgi ve saygı esaslı bu çalışmalarımız meyvesini verdi ve gerek halkımızın ve gerekse esnaf olan siz kardeşlerimizin güzergah belirlenmesinde yaşanacak sorunlar tamamen ortadan kaldırıldı. 2 kez ödeme yapılarak gidilebilecek yerlere bile artık tek ücret vermek suretiyle halkımız gidebiliyor.” dedi.
Nevşehir Halk Otobüsleri Durağı Başkanı Yaşar Esen’ de güzergah belirlemeleri konusunda Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ciddi katkılarını gördüklerini belirterek, Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti. 
Esen, toplu taşıma çalışmalarının hizmet eksenli olarak sorun oluşturulmadan sürdüğünü ifade etti.