Düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren çiftin düğün töreni kalabalık bir katılım ile gerçekleşirken, Nevşehir'in önde gelen isimleri de bu düğün töreninde Çalışkaner ve Oruç ailelerini yalnız bırakmadı.

Hamiyet ve İlker Çalışkaner çifti Avanos Altınyazı Otel havuz başında düzenlenen rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 700 kişinin katıldığı renkli düğün töreninde akraba, dost ve Nevşehir'in önde gelen isimleri çifti bu mutlu gününde dostları da yalnız bırakmadı.

HER KESİMDEN İNSANI BİRLEŞTİRDİ

FİB ajans ve Organizasyon imzası taşıyan Müthiş bir organizasyonun gerçekleştiği düğün töreninde hayatlarını birleştiren Hamiyet ve İlker Çalışkaner çiftinin törenine iş ve siyaset dünyasından birçok önemli isim katılırken aynı zamanda Nevşehir de her kesimden cenahın katılımıyla bir tören düzenlendi. 01 Ağustos Cuma günü düzenlenen düğün töreninde gelin ve damadın heyecanı gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı.

SAHNE BİR AN OLSUN BOŞ KALMADI

İlker ve Hamiyet Çalışkaner çiftinin ilk danslarını yaparak başlayan düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde pistte oynamasıyla devam etti. Çiftin kestiği düğün pastası, davetlilere ikram edildi. Yapılan Takı merasiminin ardından düğünde çeşitli yöresel şarkılar eşliğinde gönüllerince oynayan davetliler, keyifli bir akşam yaşadı. Düğün töreninde konuşan damat İlker Çalışkaner’in babası ; “Bu mutlu günlerinde akraba ve dostları tarafından yalnız bırakılmamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oruç ve Çalışkaner ailesi olarak böylesi mutlu bir günde bir arada olmak bizim için büyük mutluluk oldu. Çocuklarımız hayatını birleştirdi. Umarız ki hayırlı ve mutlu bir yuvada mutlulukları da daim olur. Bizimle beraber bu mutluluğa iştirak eden herkese ve böylesi bir akşamda muhteşem organizasyona imza atan FİB ajans Organizasyona teşekkür ediyoruz.” Dedi. Gece geç saatlere kadar süren muhteşem düğün sonrası Aileler genç çiftlerin aile albümü için Fotoğraflar çektirdiler...

FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Hamiyet  ve İlker ÇALIŞKANER Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle Avanos Altınyazı Otel Havuz Başında şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ,Orkestrası ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumlarıyla bütün davetlilerden tam not aldı.
Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...
FİB Ajans Organizasyon Mutluğua Atılan İmza...0 384 212 9 444
0 532 627 28 74