NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı önümüzdeki günlerde ilimizde ilk kez bir odanın çalışmalarını tanıtıcı gazetesini çıkarmaya hazırlanıyor. Söz konusu gazete için yapılan bir röportaj esnasında Pazarcı esnafının çok büyük bir bölümünün Nevşehir Belediyesinin ve Pazarcılar odasının hizmetlerinden memnun olduğu dikkat çekti.

O Röportajların birinde bir pazarcı esnafı Başkan Ünver’in Pazaryerinin ortasına bir heykelinin dikilmesinin asla abartı olmayacağını belirtti.

Röportajda Pazarcı Esnafı, “Allah razı olsun Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Bey bu pazaryerini Nevşehir’e yaptırdı. Çamurun içinden kurtulduk. Aptal, Çingen malımızı çalıyordu. Mallarımız donuyordu ve satamıyorduk. Müşteri ürünlerimizin don olup olmadığını soruyordu. Allah razı olsun Hasan Çavuşun Pazaryerinin ortasına heykelini diksek az. Her gelen belediye başkanı Hasan Ünver kadar bu memlekete çalışsaydı, bu memleket Nevşehir değil Gülistan olurdu. Ben yağdanlık filan yapmıyorum. Gerçekler bu. Yediler, içtiler bu memlekete bakmadılar. Ondan sonrada dönüp bizim borcumuz yok dediler. Çalışanın borcu olur. Çalışmayanın borcu olmaz. Ben Mersin’den mal getirir satmaya kalkarsam illaki borcum olur. Çalışmaz evde oturursam benim kime, niye borcum olacak?” ifadelerinde bulundu.