Süleyman ÖZAŞIK ve Yönetiminin yapmış olduğu açıklamada; Esnaf ve sanatkarlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için güçlü ekip oluşturarak, esnaflarımızın tüm sorun ve ihtiyaçlarınızı gidermek istiyoruz. Siz çok kıymetli esnaf ve sanatkarların desteğini bekliyoruz. İlçemizde esnaflarımızı sanatkarlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır.

            Göreve geldiğimiz takdirde esnafımızın sıkıntılarını dert edinip onların sıkıntısını, acısını aynı oranda yaşayacağız. Esnafımızın yanında olan, yönetim ve bir başkan adayı olarak esnafımızdan aldığımız güçle bu göreve hazır olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

            Ürgüp’te bugüne kadar yapılmayanları yapmak için yola çıktıklarını söyleyen Süleyman ÖZAŞIK ve ekibi, "Esnaf ve Sanatkarımız bu ilçenin kalbidir. İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmek suretiyle, ilçemiz esnafının sorunlarını üst makamlara taşımak, çözmek için göreve talip olduk. Seçim çalışmaları kapsamında güzel ilçemizin güzel esnafları ile bir araya geliyoruz. Bir ilçenin gelişmişliği o ilçede hizmet veren esnafın yaşam şartları ile orantılıdır. Esnafın yüzü güldüğü bir ilçede kalkınma ve huzur kendiliğinden gelir. Tek tek esnaflarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Rabbim bu görevi bizlere nasip ederse, göreve geldiğimiz andan itibaren yenilen tecrübeli, dinamik kadromuzla esnafımızın yüzünün gülmesi ve bu gülümsemenin ilçemize kalkınma olarak yansıması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Artık tek çare Ürgüplü esnaf ve sanatkarımızın bu teveccühü bizlere vererek, işi ehline emanet etmesi kaldı. Bizim; güzel ilçemize ve hemşerilerimize güvenimiz tam. Bütün sivil toplum örgütleri ile gücümüzü ve yeteneklerimizi birleştirerek çok daha farklı bir Ürgüp Esnaf Odası için yola çıktık ve bu hayırlı yolda bu ilçenin suyunu içen, ekmeğini yiyen tüm hemşerilerimizle birlikte el ele verip yeni ve modern bir ticaret merkezi, Ürgüp için bütün gücümüzü seferber etmek boynumuzun borcu olacaktır" dedi.

            Hoşgörü, samimiyet ve güler yüz anlayışıyla Ürgüp esnaf ve sanatkarına hizmet edeceklerini dile getiren Süleyman ÖZAŞIK ve ekibi, "Koltuk bağımlısı değil, hizmet bağımlısı olmak için varız. Güçlü bir oda, ancak güçlü esnaf ve sanatkarıyla olur. Göreve seçilirsek eğer ’O bizim işimiz değil, bugün olmaz yarın gel’ şeklinde bir yaklaşımımız kesinlikle olmayacaktır" şeklinde konuştu.

            Esnaf ve Sanatkarımıza Hizmet Etmekten Esnaf Camiamızın Bir Bireyi Olmaktan Gurur Duyuyoruz. Tüm Esnaf ve Sanatkarımıza Bol kazanç, huzur ve sağlık dileyerek arkadaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyoruz" dedi.

 ’’ Değişimi başlatmaya hazır mısınız?’ Değişimin Yeni Yüzü. . . ’’


Faruk Özzengin