NEVŞEHİR(MHA) Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ramazan kolisi bağışlarını bu yıl da sürdüren Kızılay Şube Başkanlığında bu yıl ki hedef 5 bin adet ramazan kolisinin ihtiyaç sahiplerine bağışlanması.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, bu yıl ilk kez ramazan ayı dolayısıyla başlatılan kumbara bağışlarının yanında ramazan ayında geçen yıldan daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için başlatılan gıda kolisi bağışlarının Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde başladığını belirtti.

Geçen yıl ramazan ayı süresince yapılan çeşitli etkinliklerden elde edilen 75 bin TL’lik yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığına değinen Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, bu yıl hedeflenen rakamın 100 bin TL olduğunu dile getirdi.

Ramazan ayının bereket ve yardımlaşma ayı olduğuna işaret eden Gülen, “11 Ayın Sultanı mübarek ramazan ayında insanlarımızın yardımlaşma ve dayanışma duyguları doruk noktaya çıkıyor. Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı olarak yaptığımız etkinlikler sayesinde insanlarımıza bu yardımların güvenli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamaya bu yıl da devam ediyoruz. Kumbara bağışlarımızın yanında Forum Kapadokya Alışveriş Merkezimizde oluşturduğumuz standımızda hayırseverlerin gıda kolisi bağışlarını bu yıl da almaya devam edeceğiz. Bu yıl ki hedefimiz 5 bin gıda kolisi hayırseverlerimizin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak olacak. Geçtiğimiz yıl maddi tutarı 75 bin TL olan ramazan ayı yardımlarımızın bu yıl 100 bin TL dolayında olmasını hedefliyoruz. Hayırseverlerimizin bu yıl da her yıl olduğu gibi Kızılay’ımıza bu önemli yardım seferberliğinde desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.