AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı "Çevreye Duyarlı Kampanya" paylaşımında; "Her şehir kendi sesiyle güzel. Nevşehir Rasim Arı ile daha güzel... "vurgusu yapıldı...

AK Parti'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için alınan "çevreye duyarlılık kampanyası" kararına vurgu yapıldı. "Her şehir kendi sesiyle güzel. Çevreye duyarlı kampanyamız başlamıştır." notuyla paylaşılan Video sosyal medyada kısa sürede rekor bir etkileşim aldı.

Nevşehir Kalesi, Kapadokya'dan sıcak hava balonu, Avanos çanak çömlek yapımı, halı tezgahı, Kızılırmak görüntülerinin yer aldığı ve "Her şehir kendi sesiyle güzel...NEVŞEHİR" kısa tanıtım videosunda Çevreye duyarlı kampanyamız başlamıştır ibaresi kullanıldı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'da; "Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ediyoruz. 31 Mart seçimleri için İnsana saygılı, çevreye duyarlı bir kampanya yürüteceğiz. Her şehir kendi sesiyle güzel. Çevreye duyarlı seçim kampanyamız başlamıştır. " dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "İlklerin Partisi AK Parti olarak Türkiye Siyasetine bir yeniliği daha kazandırmanın gururu içerisindeyiz. 31 Mart seçimleri için İnsana saygılı, çevreye duyarlı bir kampanya yürüteceğiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Her şehir kendi sesiyle güzel. Çevreye duyarlı seçim kampanyamızda yeralan güzel şehrimiz NEVŞEHİR Çevreye Duyarlı Kampanya" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da;  "Türkiye tarihinde bir ilke daha imza atıyoruz. Çevreye Duyarlı Kampanyamız hayırlı olsun." dedi.

Nevşehirli Bu Videoyu Çok Sevdi ! İzlemek için TIKLAYINIZ!...