Yer Göre yolu üzeri Gençlik ve spor tesisleri yanı. Nevşehir'de Yaya kaldırımlarına parke taş döşenirken işçiler telefon direğini kesmiş ve gördüğünüz gibi okul bahçesindeki duvar üzerine gelişi güzel kaldırmışlar.

Yoldan gelip geçenlerde bu direği bu halde bırakıp gidenlerle bu direği görmeyenlere veryansın ediyor.

www.fibhaber.com Alo Nevşehir WhatsApp İhbar hattına şikayetini dile geiren vatandaşımız bu konudan oldukça muzdarip; "Bu direk için Telekomu aradık. 2 gündür arayıp soran yok. Devletin malı niye bu kadar ucuz. Sorumlular neden bu kadar duyarsız ?"


Herkes kendi işini iyi yaparsa problem ortadan kalkar. Ne demişler yaptın mı bir iş hayır... Ya iyisini yapcaksın yada hiç yapmıycaksın. Ekmeğini helalinden kazanmak ta bu anlayıştan geçiyor.

Herkes kendi işini iyi yaparsa sorun kalmaz.
Herkes kendi işini, üstlendiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirme konusuna odaklanırsa yaşadığımız sıkıntılar da kendiliğinden ortadan kalkar. Hep birlikte o zaman mutlu yaşarız, bizede malzeme çıkmaz. Sadece sorumluluk bilinci, anlayış ve sağduyuyu hakim kılmak gerekir.

Bugün 21 Ekim, Dünya Gazeteciler Günü. Bu vesile ile öncelikle işini layıkıyla yapan Gazeteci tüm meslektaşlarımızın bu gününü kutluyoruz.