AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları ile birlikte Herşey Nevşehirspor İçin konulu toplantıda taraftar grubuyla buluşuyor.

 
D U Y U R U !!!
AK PARTİ Nevsehir milletvekili adaylari ile yapilacak toplantimizin yeri ve saati belli olmustur.
TARİH : 21/05/2015 Persembe
YER : Nevsehir Ticaret Borsasi Toplanti Salonu
SAAT : 20 : 30
SLOGANIMIZ : Profesyonel 3. Lig
Nevsehirsporumuza sahip cikmak icin bütün taraftarlarimizi bekliyoruz.

DUYURU !!!
Nevşehirspor'umuzun yol haritası belli olacak. Önümüzde ki sezonda güçlü bir takım kurulacak mı ? Hocamızın istediği güçlü takım mı ? Yoksa mütevazi bir takımla mı yola devam edilecek.Bu takımın Bunun için şuan bizlere ihtiyacı vardır. Tarafıma NEVŞEHİRSPOR taraftarı ve camiasıyla toplantı talebleri gelmiştir. Nevşehirspor'umuzu üst liğe çıkması için neler yapılır diye yapılacak toplantımızın ilki AK PARTİ İL BAŞKANI VE MİLLET VEKİLLERİYLE olacaktır. Bu toplantıya belediye başkanımızı da davetli olarak şahsım tarafımdan davet etmişimdir. İnşallah bir aksilik olmaz ise kendileri de katılacaklardır. Biz spor severler olarak ses getirecek güçlü şekilde salonumuzu inşallah dolduracağız. Herkezi bu toplantıya gelmeleri için davet ediyorum. Yanımız da güçlü olarak sizleri görmek istiyorum.. Çünkü sizler yanımız da olursanız bizimde sesimiz bu seçim dönemin de sesimiz gür şekilde çıkacaktır. Bu toplantı da ya bu vekillerimiz ve diğer kesimler yanımız da olacaklar yada olacaklardır..! 
Sizler de bizim yanımız da olur iseniz bu da bizlere fırsattır.. 
Nevşehirspor'muzun güçlü olması için..
TARİH ( 21.05.2015 perşembe günü saat 20:30'da )
YER ( köprü başında ki Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonu ) 
Bizlere güçlü olmamız için bu imkanı sunan Tİcaret Borsamıza da Tşk ediyorum ..
Sesimizin çıkması için Salonu hınca hınç doldurmamız gerekmektedir.. Bunu siz Nevşehir'li spor sevenlerimiz de özellikle rica edip sizlerden istiham ediyorum.. Şuan buna çok ihtiyacımız vardır. (SAYGILAR)
....GENÇ METERİSLİLER BAŞKANI AHMET YETİŞİR...