Nevşehir Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğü bugünlerde oldukça yoğun. Zira okullarda görevlendirilecek hizmetlilerin belirlenmesi aşamasında talebin bir hayli fazla oluşu yetkilileri de düşündürüyor.

174 Kişinin görevlendirilmesi beklenen okullardaki hizmetli sayısından kat kat fazla müracaatın oluşu karşısında İl Müdürlüğü bu sayının artırılmasını talep etmiş durumda.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü İlhan Temel, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttükleri çalışma doğrultusunda önümüzdeki hafta müracaatların alınacağını ve Ekim ayı başından itibarende görevlendirmelerin yapılmaya başlanacağını söyledi.

Toplum yararına çalışma programı doğrultusunda gerçekleştirilecek olan hizmetli görevlendirmelerinde Milli Eğitim Müdürlüğününde ilimiz genelinde hangi eğitim kurumuna kaç hizmetli görevlendirilmesi gerektiği konusunda titiz bir çalışma yürüttüğünü söyleyen Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü İlhan Temel, geçtiğimiz yıllarda daha fazla olan hizmetli sayısının bu yıl da en azından ihtiyaca cevap verebilecek düzeyde olabilmesi için girişimlerinin sürdüğünü de sözlerine ekledi.