Hizmetten Yana Şüpheniz Olmasın

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ilçeye bağlı bir mahalle haline dönüştürülen Karacaşar Mahallesini ziyaret etti.

Karacaşar Halkıyla bir araya  gelen Arısoy, Karacaşar’ın  Kahvehane önünde Karacaşar’lı vatandaşlarla sohbet etti. Halkın sorunlarını dinleyen Başkan Vahdi Arısoy, Vatandaşların şikayetlerini de dinlerken, belediye olarak en iyi şekilde Karacaşar halkına hizmetin ulaştırılacağını söyledi.

Karacaşar’da su, temizlik, ulaşım ve diğer hizmetlerin eskiden nasıl yapılıyorsa aynı şekilde devam kesintisiz devam edeceğini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Belediye olarak Allahın izni ile daha fazlasını da yapmaya çalışacağız. Mahallenin eksikliklerini yerinde tespit ediyoruz. Karacaşar mahallemiz son derece güzel bir yerleşim alanımız. Belediye hizmetlerinin mahallenize daha önceki gibi getirileceğinden yana kimsenin Şüphesi olmasın” dedi.  
Mahalle çarşısında esnafları da ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini de dinleyen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a mahalle halkı büyük ilgi gösterdi.