Hollanda’nın Kültür Ataşesi Daniel Stork, Avanos Belediye Başkanı  Dr. Mustafa Körükcü’yü ziyaret etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; Hollanda Kültür ve Basın Ataşesi  Daniel STORK ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ sohbet ettiler.

 

Hollanda’nın Kültür ve Basın Ataşesi Daniel STORK, Hollanda ve Türkiye arasındaki ilişkileri geliştirmek ve özellikle Hollandalı gençlere Türkiye’yi tanıtmak için yaptıkları çalışmalardan ve kültür - sanat etkinliklerinden bahsetti.

 

Belediye Başkanı  Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, Kapadokya bölgesinin kültür merkezi konumundaki Avanos’ta, Belediye tarafından gerçekleştirilen Avanos-Kızılırmak Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen kültür – sanat etkinliklerinden bahsederek, ilçemiz hakkında bilgiler verdi. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Hollanda Kültür ve Basın Ataşesi  Daniel STORK, Belediye Başkanı  Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’ye Hollanda da Türkiye’nin tanıtımı için yayınlanan dergi ve kitaplardan hediye etti. Belediye Başkanı  Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ’de Hollanda Kültür ve Basın Ataşesi Sayın Daniel STORK’a günün hatırası olarak Avanos Tabağı hediye etti.