Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde düzenlenen etkinliğe; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Aktaş, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş, Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Gökhan Keven, İncekara Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rabiye Eğlence, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Nevşehir İl Müdürü Hüseyin Şener,  Hacı Bektaş Rıfat Kartal Huzurevi ve Mevlüt Özden Vakfı Huzurevi yetkilileri ile huzurevi sakinleri, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.  

 

Etkinlik kapsamında Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan fotoğraf ve huzurevi sakinlerinin yaptığı ürünlerin yer aldığı serginin açılışı, katılımcılar ve huzurevi sakinleri tarafından yapıldı. Katılımcılar daha sonra, sergide yer alan fotoğraflar ile huzurevi sakinlerinin el emeği ürünlerinin yer aldığı stantları gezdi.

 

Katılımcıların ve özellikle üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgisiyle karşılanan ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren huzurevi sakinleri,  öğle yemeğini yine öğrencilerle birlikte yediler.