İnsani Yardım Vakfı (İHH) yönetim kurulu üyesi Ahmet Sarıkurt, İHH Nevşehir il başkanı Baki Öncel veİHH Nevşehir Gönüllülerinden Ali Akarsu ve Behçet Alkan’ın bulunduğu heyet Nevşehir ve Bölgenin en çok takip edilen haber organı www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'yı ziyaret ederek ile bir süre sohbet etti.

Oldukça samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen Ziyarette İHH yönetim kurulu üyesi Ahmet Sarıkurt vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İHH olarak Türkiye ve Dünya genelinde yapmış oldukları insanı yardımlar hakkında bilgiler aktardan Ahmet Sarıkurt“ İHH yönetimi olarak bizler, yeryüzünde adaletin hakim olması, iyiliğin her yere yayılması ve kötülüklerin önlenmesi için kardeşlik bilinciyle nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara ihtiyaç duydukları insanı yardımı ulaştırarak onurlu bir yaşam sunmaktır. Her türlü tehdit ve ölüm korkusu yaşamadan, iyiliği her zaman her yerde yaşatmak için çalışıyoruz. Savaş ve doğal afetlerin sonuçlarının giderilerek tekrar normal yaşama dönüp bireylerin ve toplumların kendi ayakları üzerinde duracakları ortama kavuşturmaktır. Bizler Allah rızası için, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan mazlumların sesi olmak ve mazlumlara yardım için çalışıyoruz”dedi.

Ziyarette konuşan FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı da; Ahmet Sarıkurt’u Nevşehir'de ve FİB Haber..Com İnternet gazetemizde görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek , Dünyada başta savaşların olduğu bölgelerde yardımlaşma alanında canları pahasına yardım çalışmalarıyla her alanda öncülük ederek, ülkeler ve kurumlar arasında işbirliği sağlayarak ortak bilinç oluşturan İHH  ve onlarla birlikte çalışan tüm gönüllü insanlarımızı mazlumların yanında yer alarak yapmış oldukları bu hayırlı hizmetlerinin daha da büyüyerek devam etmesini diliyoruz.”dedi.

Ziyaret sonrası FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) yönetim kurulu üyesi Ahmet Sarıkurt'a günün anısına Göremeli Turizmci ve Heykeltıraş Yüksel Eren'in el emeği göz nuru hazırladığı Kapadokya ve Göreme temalı bir pano hediye etti.