Nevşehir İHH İnsani Yadım Derneği tarafından başlatılan kampanya ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirmeyi amaçlıyor.


Nevşehir'de yürüttüğü yardım ve sosyal çalışmalarla takdir toplayan İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri Nevşehir İnsani Yardım Derneği yine önemli bir projeye start verdi.

Mülteci kamplarında yaşadıkları zorluklar nedeniyle gülmeyi unutan çocukların tebessümüne vesile olmayı amaçlayan kampanya çerçevesinde kullanılabilir durumdaki bisiklet ve oyuncaklar mayıs ayı sonuna kadar toplanarak mazlumlara ulaştırılacak.

Nasreddin Hoca'nın fıkrasından tanıdığımız klişe sözü değiştirerek, "Para veremeyen çocuklar da düdük çalabilsin" sloganıyla başlatılan kampanyada kutlu üç aylar içinde çocukları mutlu edecek aktiviteler de hazırlanıyor.

Sizler de çocuklarınızın artık oynamadığı ama kullanılabilir çaptaki oyuncakları Nevşehir İHH aracılığıyla başka çocuklara ulaştırabilirsiniz. 

İHH Nevşehir Koordinatörü Baki Öncel konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "savaş nedeniyle duyguları paramparça olan minik yürekli çocukların ve daha da önemlisi ümmetin yetim yavrularının yüzünü güldürmek amacıyla başlatılan kampanyaya anne babaların desteğini bekliyoruz" dedi. 

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için: 0534 349 2266 ve 0535 932 7125