TOBB tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için gönderilen kışlık bot yardımı Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulunca ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere Acıgöl Belediyesine teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık bot yardımı, Nevşehir’in Acıgöl ilçesine ulaştırıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir, Borsa üyesi Hasan Özhan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan tarafından Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş makamında ziyaret edilerek, ihtiyaç sahipleri öğrenciler için Acıgöl Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa Koyuncu'ya ulaştırılmak üzere kışlık botlar kendilerine teslim edildi.

Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş burada yaptığı açıklamasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğü ile, Nevşehir Ticaret Borsasının organizasyonu ile, artık geleneksel hale gelmiş olan Okullardaki ihtiyaç sahibi Öğrencilere kışlık bot dağıtımını bu senede gerçekleştirdiklerini söyledi.

”Eğitim desteği programını da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden birisi olduğunu kaydeden Başkan Salaş, şunları söyledi: “Borsamız bilindiği üzere; İnsanımızı esas alan sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili çalışmalarına her zaman büyük önem vermektedir. Eğitim Desteği Programımız da bu hassasiyet içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizden bir tanesi. Bu bakımdan; Her yıl Nevşehir’in farklı bölgelerindeki yavrularımızın geleceğe doğru atacakları adımlara, bir nebze olsun katkıda bulunmak için gerçekleştirdiğimiz programımızı bu yıl merkez ilçelerimizde, ilköğretim çağındaki çocuklarımıza yönelik olarak düzenledik. Bu kapsamda bugün burada bulunduğumuz Acıgöl ilçemizde, Değerli Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün, yardım niteliğinden daha çok; motive edici bir hediye yada eğitim teşviki olarak ihtiyaç sahibi Yavrularımıza, ulaştırmalarını rica ediyoruz.
Bu vesiyle; Ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor,  2016-2017 Eğitim-Öğretim Sezonunun Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.


Nevşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan yardım için Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a ve beraberindeki heyete Acıgöl halkı adına teşekkürlerini sunan Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ta şunları belirtti; “ Nevşehir Ticaret Borsası’nın her yıl düzenlediği yardımlarını takdirle karşılıyorum. Bizler de bu planlama içinde ilçemizde bulunan İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerimize destek olmak amacıyla, Nevşehir Ticaret Borsası ile işbirliği içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımları ulaştırıyoruz. Bu tür destekleri sağladıkları için bir kez daha Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Öte yandan, Nevşehir Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan eğitim desteklerinin ilerleyen günlerde ilimiz Nevşehir'in diğer ilçelerinde de devam edeceği belirtildi.