NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yaz okulu açacak.

Nevşehir İktisadi ve İdari Bilim Fakültesinde 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı  Yaz Döneminde İşletme ve İktisat Bölüm Başkanlıklarının önerileri doğrultusunda açılması planlanan dersler belirlendi.

Söz konusu derslerin ders içerikleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen öğrenciler, fakültenin internet sitesinden Öğrenci linkinin Ders İçerikleri bölümünden ulaşabilecekler.

Dersin açılması için asgari başvuru sayısı yirmi olarak belirlendi. Başvuruların en geç 02 Temmuz 2013 tarihine kadar dilekçe ile yapılması gerekmekte. Öğrenciler; yaz okulunda istekleri halinde ve öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla, bir yaz döneminde toplam 12 krediyi ya da haftada 28 saati geçmemek üzere en çok 4 ders alabilecek. Ders Kayıtları 10-12 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılacak olup, 15 Temmuz 2013 tarihinde Yaz Okulu başlayacak. İşlemler Nevşehir Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yürütülecek.

Üniversitemize bağlı tüm Fakülte, Yüksekokullardan ve diğer üniversitelerden talep eden öğrenciler, Ders kredisi uyuşmak kaydıyla Yaz Okulundan ders alabilecek.