İlçe teşkilatlarının faaliyetleri hakkın bilgiler alan Başkan Ali Türker, bu toplantıları sık sık yaparak sürekli istişarelerin süreceğin de belirtti. Nevşehir genelinde Ülkü Ocakları olarak çok başarılı imzalar atıldığının altını çizen Başkan Türker,” Yaptığımız faaliyetler gerçekten çok güzel. Bu güzel işlerin yansımalarını en iyi şekilde alıyoruz. Allah’ın izni ile bunlar gibi birçok çalışmada imzamız olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Avanos ve Derinkuyu teşkilat Başkanlarımız Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin takdirleri ile değişti. Bu değişimin ardından ilk toplantımızı yaparak görüş alışverişinde bulunmak istedim. Nevşehir’de en büyük teşkilatlanmayı yönetiyoruz. Nevşehir Merkezde olduğu gibi ilçelerde de çok güçlü bir yapılanmaya sahibiz. Siz değerli başkanlarımızın emeklerini Allah zayii etmesin.” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonunda Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker ve ilçe başkanları toplu fotoğraf çektirdi.