NEVŞEHİR(MHA) Hatay İl Milli Eğitim Müdür Vekili iken ilimize atanan Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’in ilk ziyaretçileri Eğitimciler Birliği Sendikası Yönetimi oldu.

Memur-Sen’e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir’de eğitim alanında yeni bir dönemin açılacağına inandıklarını ifade eden Eğitimciler Birliği Sendikası Şube Başkanı Mustafa Özdemir, “Öncelikle Nevşehir İl Milli Eğitim müdürlüğüne atanan ve görevine başlayan Osman Şimşek Beyefendiye hoş geldiniz diyoruz. Ayrıca ilimizi tercih etmelerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz. Malum olunduğu üzere bir süredir il milli eğitim müdürlüğü makamı boştu. Birtakım çalışmalar ve yatırımlar da bekletilmek zorunda kalmıştı. İl Milli eğitim Müdürümüz Sayın Osman Şimşek’in ilimizin eğitim sorunlarının çözümünde çok ciddi katkılar sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Problemlerin çözümü adına yapılacak çalışmalara sendikamız olarak destek olacağız. Biz Nevşehir’de eğitim anlamında yeni bir dönemin açılacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ise Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.