NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Özel organize sanayi bölgesinde arsa tahsisi yapılabilecek alan kalmaması nedeniyle yatırımcıların Acıgöl organize sanayi bölgesine yönlendirildiğini belirtirken, yakın zamanda Acıgöl organize sanayi bölgesinin de çok ciddi boyutlarda gelişeceğini belirtti.

Özel organize sanayi bölgesinin Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının da çok ciddi desteği ile bugün Nevşehir’in sanayisine yön veren bir nitelik kazandığına işaret eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, özel organize sanayi bölgesinde birkaç yatırımcının ilimize kazandıracakları yatırımlarının temellerini attıklarını ve kısa zamanda bu yatırımların da tamamlanacağını dile getirdi.

Şu an için özel organize sanayi bölgesinde yeni yatırımcılara arsa tahsisinin mümkün olmadığını ifade eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İnce, “Ticaret ve Sanayi odamızın girişimleri ve destekleriyle kurulan özel organize sanayi bölgemizde artık yeni yatırımcılarımıza arsa tahsisi yapmak mümkün değil. Zira özel organize sanayi bölgemizde yer yok. Ancak artık yeni yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızı Acıgöl organize sanayi bölgemize yönlendiriyoruz. Son yıllarda buraya da ilgi artmış durumda. Yakın zamanda Acıgöl organize sanayi bölgemizde profesyonel mana da yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızla dolacak. Özel organize sanayi bölgemizde şu an için birkaç yatırımcımız yatırımlarının temellerini atmış durumda. Bu yatırımların da kısa zamanda ilimiz ekonomisine kazandırılacağını düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.