NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis Başkanlığı görevine getirilen Seyit İnce, oda seçimlerinden bu yana oda yönetiminin gülen yüzü, diğer kurum ve kuruluşlarla ve STK’larla diyaloğunu kuran isim oldu.

Hatırlanacağı üzere Nevşehir’de ticaret ve sanayi odası seçimleri özellikle Belediye başkanı – Milletvekilleri ile ticaret odası başkanı M. Arif Parmaksız ve grubu arasındaki çekişmelere neden olmuştu.

Seçimlerin ardından gerilen bu atmosferi dağıtmak ve Ticaret Sanayi odasının kurum ve kuruluşlarla, STK’larla ve yerel yöneticilerle ilişkilerinin en üst düzeyde tutulması için ne yapılacağı sorulmaya başlamıştı.

Tam bu esnada devreye giren isim Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından, Ticaret ve Sanayi odasının meclis başkanı Seyit İnce girdi. Seçimlerin ardından özellikle Oda Başkanı Parmaksız’ın Gümrük AŞ’deki görevi nedeniyle Nevşehir’de bulunamayışının da etkilerini ortadan kaldıracaklarını söyleyen İnce, seçimlerden bu yana geçen sürede Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası yönetiminin gülen yüzü ve öne çıkan temsilcisi oldu.

İnce, bu görevi süresince başkan vekilliklerine seçilen eski deneyimli siyasetçiler Mehmet Varol ve Zafer İnanır’dan destek aldı.