NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası meclis başkanı Seyit İnce, ilimizdeki basın ve yayın kuruluşları mensupları ile tanışma ve sohbet amaçlı bir yemek düzenleyecek.

Avanos ilçesinde Kızılırmak kenarındaki evinin terasında Nevşehir’deki basın ve yayın kuruluşları mensuplarını ağırlayacak olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce’nin düzenleyeceği sohbet toplantısına göreve geldiği günden bu yana hep birlikte hareket ettiği meclis başkan yardımcıları Zafer İnanır ve Mehmet Varol’un da katılmaları bekleniyor.

Oda Yönetim Kurulu başkanı M. Arif Parmaksız’ın Gümrük AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı nedeniyle sık sık il dışında bulunması nedeniyle geçtiğimiz dönemlerde yaşanan sıkıntıların bu dönemde yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce, basın yayın kuruluşu mensuplarının oda’dan beklentilerini, ileriye yönelik ne tür çalışmalar yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulunacağı gözleniyor.