Çerez ve Gıda sektöründe artık Nevşehir'inde dünya markası isimleri var....

İşte Kuruyemiş piyasasında "Zevkince" ve Bakliyatta" İnceler "ismi sektörün kalitede güven oluşturan en önemli markası haline geldi.

NEVPA GIDA Sanayi Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İnce, gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını açıkladı. Sektörde fiyatların rasyonel seviyelerde olduğunu belirten İnce, NEVPA Gıda'nın satışına yönelik önemizdeki günlerde yeni adımlar atacaklarının sinyalini verdi.


NEVPA GIDA Sanayi Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İnce yaptığı açıklamasında," Bakliyat üretiminde ülkemizin tanıdığı özel lezzetlerin üreticisi olma niteliğiyle yılların verdiği tecrübeyi ürün kalitesiyle birleştirip tüketicisiyle buluşturan firmamız yaklaşık 73 yıldır, her yıl gelişen bir ivme ile çalışmalarına yön vermektedir" dedi. 

Ürünün girişinden paketlenmiş bir biçimde pazara sunumuna kadar eksiksiz bir sorumluluk anlayışını uygulamaya koyan ve tüm makine parkını uluslararası akreditasyona sahip son teknoloji ile donatan firmamız, bugün geldiği noktada hedefleri doğrultusunda özellikle tüm Türkiye'de yoğun bir biçimde pazarlama aktivasyonlarını yürütmekte ve müşterilerine en hızlı ve en uygun çözümleri üretebilme dinamizmine ulaşmış bulunmaktadır. 

Endüstriyel hayata 1943 yılında adım atan markamız, bugün üstün teknolojisinin bir avantajı olarak, 6.500 m2 kapalı 5.500 m2 açık alan üzerine kurulmuş tesislerinde 20'yi aşan çeşidiyle ISO 9000 ve ISO 22000 kalite standartlarına üretimler gerçekleştirmektedir. Her biri kendi kategorisinde lezzet ve kalite öncüsü olarak kabul gören tüm çeşitler, ham maddesinden üretim proseslerine, ambalajından satış noktalarına, tüketicisine sunduğu vazgeçilmez damak alışkanlığıyla, geleneksel Türk tadı olarak ülkemizin birçok bölgesine gerçek kaliteyi taşımaktadır. 

Bugün NEVPA GIDA tam 73 yaşında... Yarım asırdır değişmez kalite yaklaşımıyla ve nesilden nesile uzanan bir lezzet dünyasında aynı heyecanla, aynı özveriyle, aynı sevgiyle ve yılları geride bırakan tecrübesiyle… 

Bu güç sevginizle artan bir ivme ile daha da büyüyecek. Birlikte büyük başarılara ulaşmak ümidiyle…

Türkiye'nin artık bilinen ismi ve Bir İnceler Gıda Kuruluşu olan NEVPA GIDA, şimdi de Dünya Markası Olma Yolunda Hızla İlerliyor...

Bir Nevşehirli olarak yüzde yüz yerli markamız İnceler NEVPA Gıda'ya, emin adımlarla zirveye doğru çıkan yükselişinin ve başarısının devamını diliyoruz.

NEVPA GIDA İLETİŞİM BİLGİLERİ:

“İmalattan Halkımıza Taze Kuruyemiş Lezzet Dünyası İnceler Efsane’de…”

 İnceler Efsane Kuruyemiş Bayilik ve İletişim Bilgileri

İLETİŞİM


Şube:

Nar Caddesi.İş Bankası Karşısı.İnceler Efsane Lezzetler Kuruyemiş


  Fabrika Adres : Özel Organize Sanayi Bölgesi Aksaray Yolu 10. Km 8. Sokak No: 1 Nevşehir/Türkiye
  Telefon : +90 (384) 242 92 80
  Faks : +90 (384) 242 92 85
  Web : www.incelergida.com - www.zevkince.com
  E-Posta : [email protected] - [email protected]

"Kuruyemişte Aradığınız Tazelik,  İnceler Efsane Lezzetler Kuruyemiş’te…"

Geleneksel Tadımız 
 Kuruyemişte Bir Efsaneyiz…! sloganıyla ürünlerini en iyi bölgelerden özenle seçerek kaliteyi ayağınıza getiren İnceler EFSANE Lezzetler Kuruyemiş, yıllardır vazgeçemediğiniz tatları Türkiye’nin Göbeği Nevşehir’de ki şubeleriyle müdavimleriyle buluşturuyor!