NEVŞEHİR(MHA) İşçi Partisi Nevşehir merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve belde belediyelerine aday çıkarmaya hazırlanıyor...

Parti genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda tüm il genelindeki belediyelerde belediye başkan adayları çıkaracaklarını kaydeden İl Başkanı Mustafa Soner Menekşe, özellikle il merkezi belediye başkanlığı için son derece kariyerli ve kamuoyunun yakından tanıdığı bir ismi belediye başkan adayı olarak çıkarmak istediklerini belirtti.

Menekşe, “Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda partimizin bütün il genelindeki belediyelere aday çıkarma kararı alındı. Zannederim önümüzdeki günlerde Nevşehir Merkez belediye başkan adayımız başta olmak üzere ilimize bağlı ilçe ve beldelerimizde başkan adaylarımızı belirleyerek kamuoyuna açıklayacağız. Partimiz çok büyük bir hızla büyüyor ve kitle partisi olma yolunda da ciddi mesafeler alıyor. Bu nedenle yerel seçimlerde Nevşehirli seçmenlerin bir alternatifi olacağına inanıyorum. Aday olacak isimler için partimizde aday olma şartı yok” diye konuştu.