Nevşehir'li genç işadamlarından  Cemil- Fatma Irmak’ın 7 yaşındaki biricik oğulları Namık Irmak Göreme Turist Otel'de dillere destan bir sünnet düğünü yaptı.

Namık Erkekliğe İlk Adımını Attı

Fatma ve Cemil Irmak ailesi düğüne katılan davetli ve konuklarını kapıda karşıladı. Sünnet çocuğu alana At üstünde büyük alkış eşliğinde girdi. Sünnet pastası havai fişek gösterisi eşliğinde kesildi. Düğüne katılan tüm konuklarla Irmak ailesi yakından ilgilendi.

NAMIK, ŞEHZADELER GİBİ GETİRİLDİ

Minik Namık Irmak, Göreme Turist Otel Tesisleri Havuz başında düzenlenen düğün tören alanına Yeni Çeri askerleri ve Fetih marşı eşliğinde, eski gelenekleri yaşatarak oğullarını at üzerinde getirdiler.

Çevredekiler, at üzerindeki Namık Irmak'ı cep telefonlarıyla görüntüledi.

Muhteşem Sünnet töreninde. Havayi fişekler patladı, sevenleri tarafından alkışlandı. Cemil Irmak'ın akraba ve dostları takı takmak için uzun kuyruk oluşturdu.

Sünnet Düğününe katılan konuklar Kapadokya Ekspres ile Sanatçı Ayşegül'ün muhteşem seslendirdiği parçalarla gönüllerince eğlendiler.

FİB Ajans Organizasyon'un İmzasını taşıyan düğünde şık ve zarif süslemeler tüm davetlilerden tam not aldı.

Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Başarılı genç iş adamı Cemil Irmak, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş,dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Minik Namık'ın babası Cemil Irmak; "Her anne ve babanın kendine göre istek ve heyecanları olduğunu anlatırken, Rabbim herkese böyle güzel günleri nasip etsin. Allah, devletine, milletine, İslam'a uygun yetiştirmeyi de müyesser eylesin inşallah diye konuştu." 

Irmak son olarak açıklamasında; 15.08.2015 tarihinde oğlum NAMIK IRMAK'a yapmış olduğum sünnet düğünümün yapılmasında yanımda olan ailem ve akrabalarım başta olmak üzere bütün dostlarıma, düğün organizasyonundan sorumlu FİB ORGANİZASYON ailesine, Fotoğraf ve kamera çekimleri için FOTO REKLAM'a , düğün yeri için TOURİST OTEL ve çalışanlarına ve Göreme Belediye Başkanı Syn. Nuri CİNGİL ile Göreme Belediye Meclis üyesi Süleyman YÜCEFAYDALI hocama teşekkür ederim dedi.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Sevgili Peygamber Efendimizin Sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını atan Fenerbahçeli Namık IRMAK yavrumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..
0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74