NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl ilçesinde işsizlik sorununun artık kalmadığını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, ilçede çalışacak işçi bulamadıklarından dert yandı.

Çavuşoğlu, ''Şu anda Acıgöl’de Çalıştıracak işçi bulamıyoruz. İş için başvuran, niyeti gerçekten çalışmak olan bir kişi başvurduğunda mutlaka iş buluyor. 'İş bulamadım' diyen mutlaka masa başı iş istiyor. İş için başvuranları neredeyse çiçekle karşılayacağız. Belediye anonsuyla işçi arar duruma geldik'' dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu, “Acıgöl işsizlikten çok çekti. Öyle ki tüm Acıgöl ve Beldelerimiz köylerimizden akın akın başta İstanbul olmak üzere Büyükşehirlere ve yurt dışın birçok göç verdik. Allaha şükürler olsun ki artık gelinen noktada Acıgöl de iş çok işçi yok dolayısıyla işsizlikte yok. Özellikle İlçemize kurulan OSB sonrasında ilçemizde işsizliğin büyük ölçüde sona erdi. Acıgöl OSB’sine yapılacak yeni yatırımlarla birlikte artık çevre ilçe belde hatta Nevşehir den bile işçi alımı sağlayacak noktaya doğru geliyoruz. Acıgöl kaderini çizdi. İlçemiz Acıgöl Sanayi kenti olacaktır. Özelikle Tarım ve Eğitim konusunda da önemli atılımlar gerçekleştirildi” ifadelerinde bulundu