PÜİS Olağanüstü Genel Kurulu, 21 Mart 2015 Cumartesi günü 09.00-14.00 saatleri arasında Ankara’da PÜİS Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

PÜİS Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Genel Kurul’da akaryakıt sektörünün ve akaryakıt bayilerinin önemli sorunları da görüşüldü.

Bütün petrol bayilerinin bulunduğu geniş çaplı katılımla gerçekleşetirilen Petrol Ürünleri İşveren Sendikası ( PUİS) Genel Kurulunda ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş Adamı Sayın Musa Ertaş Divan kuruluna seçildi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası: PUİS’in köklü gelenekleri olan ve ahde vefaya önem veren çok farklı bir yapıya sahip olduğunu belirten Ertaş, “1967 yılında kurulan PÜİS, çatısı altında topladığı 9000 bin bayisi, 15 bölgede şubesi, 81 ilde baştemsilciliği ve 919 ilçedeki temsilciliği ile akaryakıt sektörünün en büyük ve teşkilatlı tek Sendikasıdır. Bugün PUİS Genel merkezimizde ferçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda Bizleride Divan Kuruluna layık gördüler. Elimizden geldiğince sektörümüzün gelişmesi ve sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalar yürüteceğiz dedi.
 Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Bilindiği gibi akaryakıt bayileri zor bir dönemden geçiyor. Çözülmeyi bekleyen onlarca sorunumuz var. İnşallah PUİS Sendikamızla bu konuda önemli adımlar atacağız dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirli Değerli İş Adamımız Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa Ertaş PUIS Genel Merkez 
Divan Kurulu görevinin hayırlı olmasını diliyor, Nevşehir’imize, ülkemize ve de sektöre hayırlı olsun.