NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Yoldaş Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti.

Beraberinde İl Müdür Yardımcısı Tahir Dağaslan ile birlikte Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret eden İl Müdürü İsmail Yoldaş, ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğinin artırılarak devam edeceğine dikkat çekti.

Ziyarette konuşan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, “Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğümüzün koordinasyonunda engelli derneklerimizin önemli çalışmaları oluyor. Kapılarını biz engelli derneklerine açan Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğümüz Yönetimine ve çalışanlarına sonsuz teşekkürümüzü sunuyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden son derece memnun olduk” dedi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin Nevşehir’de engelliler açısından son derece faydalı çalışmalara imza attığına değinen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Yoldaş, “İl Müdürlüğü olarak ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızı aman zaman ziyaret ediyoruz. Onlarla birlikte engellilerimiz yararına işbirliğimizi sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte bu işbirliğimiz daha da artacak. Onların düşünceleri, çalışmalarımıza katkıları bizim için çok önemli. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğimizin bu alanda şu ana kadar ilimizde çok ciddi çalışmaları oldu. İnşallah bundan sonra da birlikte daha güzel çalışmalara vesile olacağız. Tüm imkanlarımı onlar için seferber etmeye gayret ediyoruz” açıklamasında bulundu.