İstanbul Nevşehirli Bürokrat ve İş adamları Derneği üyeleri Topkapı Sarayı İçerisindeki Konyalı Restaurantta iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar proğramına Nevşehirli çok sayıda bürokrat ve işadamı katıldı.

Her yıl Geleneksel olarak düzenlenen İftar Yemeğine bu sene
 Nevşehirli işadamı hemşehrimiz Bayram Sağlam evsahipliği yaptı. 

NEVBİAD Dernek Başkanı ve İstanbul Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve NEVBİAD Yönetim Kurulu üyelerinin organize ettiği iftar yemeğine, İstanbul Nevşehirliler Derneğinde 20 yıla aşkın bir süre Başkanlık görevinde bulunan Özel Doğan Hastanesi Sahibi Değerli hemşehrimiz Dr. Doğan Birgül ve oğlu Dr. Tolga Birgül de katıldılar.

Yönetim Kurulu ve Üyelerin de bulunduğu iftar yemeğinde, Nevşehirli Bürokrat ve İş adamları Derneği Başkanı Kazım Tekin konuşmasına, katılan tüm hemşerilerine ve misafirlerine tek tek teşekkür ederek başladı. Başkan Kazım Tekin; “Yardımlaşma ve birlikteliğin ön plana çıkan Ramazan ayında bu birlikteliği daha da pekiştirmek için düzenlediğimiz iftar yemeğine katılımınız beni mutlu etmiştir. Bu birlikteliğin oluşmasında emekleri olan Yönetim Kurulu ile Üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Derneğin potansiyelinin her geçen gün daha da arttığını da söyleyen Kazım Tekin, bu vesile ile önümüzdeki Ramazan Bayramı’nın tüm İslam âlemi ve Nevşehirli hemşerilerine hayırlara vesile olmasını diledi.


FİB Haber Merkezi olarak İstanbul'daki gururumuz olan Çok Değerli Nevşehirli hemşehrilerimize bu güzel çalışmalarında başarılar diliyoruz.