Geçtiğimiz yıl İstanbul’da kurulan Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği üyeleri Florya Beyti Restaurantta akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekli toplantıya Nevşehirli 90 bürokrat ve işadamı katıldı.

Dernek başkanı İstanbul Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve Yönetim Kurulu üyelerinin organize ettiği toplantıya, derneğin kurucularından Fazıl Çekirdekçi evsahipliği yaptı.

11 Şubat Çarşamba günü akşam saat 19:30 da başlayan yemeğin sonunda, yemeğe onur konuğu olarak katılan İstanbul eski valisi Hüseyin Avni Mutlu bir konuşma yaptı. Vali Mutlu konuşmasının sonunda kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı.

Dernek başkanı Kazım Tekin toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, bu tür toplantıları her ay yapacaklarını, her toplantıya bir konuşmacı davet edeceklerini belirtti. Tekin ayrıca, bu yıl Nisan ayında, Dernek yöneticileri ile birlikte Nevşehir’i ziyaret edeceklerini söyledi.

İstanbul’un ünlü ve prestijli mekanlarından biri olan Beyti Restauranttaki toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin yanı sıra hemşehrilerimizden Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Türkiye Finans’ın Genel Müdürü Derya Gürerk, Grupama Sigorta Genel Müdürü Ramazan Ülger, Turkcell Genel Müdürü İlker Kuruöz, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Aydın, JMK Tektil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük, Bakırcıoğlu Yapı ve Özel Çapa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam, Doğan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Birgül, Santoryo Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşkın, Tesan İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan, APS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Terzioğlu, ERMETAL Yönetim Kurulu başkanı Yaşar Eroğlu, İstanbul BB Halkekmek Genel Müdürü Salih Bekaroğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Denetim Grup Başkanı Mustafa Öztürk, Bircan Eresin, Fazıl Çekirdekçi, Mustafa Doyran, Cemal Seğmen, Prof. Dr. Ersan Şen, Prof. Dr. Yavuz Kabukcuoğlu ve Ankara Nevşehirliler Derneği Başkanı Kenan Kurnaz gibi hemşehrilerimiz katıldı.

FİB
 Haber Merkezi olarak İstanbul'daki gururumuz olan Nevşehirli hemşehrilerimize bu güzel çalışmalarında başarılar diliyoruz.