İstanbul Asayiş Şubesi ekipleri banka şubesinde yaptıkları incelemeler sonrasında zanlılardan K.A.'nın eşgalini belirleyerek teknik takip başlattı. Kırşehir doğumlu olan zanlının yapılan çalışmalar sonrasında Nevşehir merkez İbrahim Paşa Mahallesi'nde oturan akrabalarından birinin evinde kaldığı belirlendi. Nevşehir ve İstanbul Asayiş Şubesi ekipleri düzenledikleri operasyonla zanlı K.A. ile evinde kaldığı 2 kişiyi gözaltına aldı. Zanlının evinde kaldığı 2 kişi Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

 

Zanlı K.A. ise dün gece geç saatlerde Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından İ.Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada alınan sağlık raporunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul'a götürüldü.

 

Zanlının bir arkadaşı ile birlikte yaklaşık bir ay önce İstanbul'da bulunan özel bir bankanın şubesinden yaklaşık 500 bin lira çaldığı bildirildi. Zanlının ilk sorgusunda parayı arkadaşı ile paylaştığını, kendine kalan bölümle araba ve kız arkadaşına hediyeler aldığını belirttiği öğrenildi. Diğer zanlının aranmasına ise devam ediliyor.