İstanbul’un stresli ortamından ve kalabalığından bunalan Ürgüplü Nurdan Özer isimli vatandaş, memleketi Ürgüp’e dönerek 40 yıldır İstanbul’da başarıyla yaptığı işi memleketinde de yapmaya karar vererek Nurdan Çeyiz adını verdiği iş yerini Ürgüplülerin hizmetine kazandırdı.

İstanbul’da işlerinin iyi olduğunu ifade eden Özer, stres ve yoğun kalabalığın artık belirli bir yaştan sonra zor geldiğini bu nedenle memleketi Ürgüp’e dönerek İpek işhanında kiraladığı iş yerinde, bölge geneline çeyiz işlerinde İstanbul’un vermiş olduğu bilgi birikim ve tecrübeyi kullanarak vatandaşların hizmetine sunduğunu kaydetti.

Çeyize dair her konuyu çözüme kavuşturmada bilgisine güvendiğini belirten Nurdan Özer, özellikle bayanların kıyafetlerinde tadilat ve tamirat için aradıkları bayan terzinin artık Ürgüp’te hizmet vermeye başladığını, müşterilerinin kendisine 0 535 252 26 65 nolu telefonundan ulaşabileceklerini söyledi.

Çeyiz konusunda uzman olan Nurdan Özer, düğün sezonunun başladığını Ürgüp’te işlerinin beklediğinden çok daha iyi olduğunu ifade ederek yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi.