Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonların sürdüğü Şırnak'ın Cizre ilçesinde barikatlar nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı bir çift, Nevşehirli bir özel hareket polisi tarafından güvenli bölgeye tahliye edilerek hastaneye götürüldü.

Ulusal medyada evlatlarının görüntülerini izleyen ve Nevşehir'de yaşayan ailesi tarafından onur ve gurur duydukları ifade edilirken, Cizre'de, PKK'lı teröristlere yönelik güvenlik güçlerince başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu sürüyor.

Operasyon kapsamında güvenlik güçlerine sığınan vatandaşların özel hareket polisi ve askerler tarafından güvenli bölgeye tahliyeleri devam ediyor. İşte bu tahliyeler sırasında bir yaşlı çiftin kimi zaman omuzlarda kimi zamanda koluna girerek çatışmaların sürdüğü bölgeden daha güvenli bölgelere taşınıyor. Ve aşağıdaki görüntüde yer alan Özel hareket polismizin Nevşehirli olduğu bildirildi.

Kahraman ve yiğit Asker ve polisimizin bu hareketi, Türk asker ve polisinin düşman karşısında Hainleri titreten duruşuyla büyük bir korku salgılarken, Milleti için de bu örnek  hareketiylede asil duruş sergileyerek büyük dua ve övgü toplayarak mağdur vatandaşlarımızın güvencesi olmayı sürdürüyor.
 
Tüm Türkiye'mizle beraber vatansever Nevşehirli'nin de yüreği tüm asker ve polisiyle birlikte atıyor...
Dualarımız sizlerle... Sizler bizlerin kahramanı, yiğitleri ve gururusunuz...Allah yar ve yardımcınız olsun...