Hiç olmadığı kadar geniş bir iç hacme sahip ve arazideki sürüş kabiliyetini arttırırken, uygun fiyat seviyesini de koruyan Yeni Duster, tasarımı, ekipman seviyesi ve tamamen güncellenen kabin bölümü ile Nevşehir'de ilk kez Gençler Otomotiv'de görücüye çıktı.

"Yeni Dacia Duster" araçlarının test sürüşlerine Nevşehir'de vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyorlar.

Şimdi Yeni Duster Alan Razı Satan Razı...!
Rabia ve Sadık Akyüz çifti yeni çıkan 2018 Dacia Duster alan Nevşehir'de ilk kişi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Hayırlı olsun İyi  yolculuklar diliyoruz. 

"Yeni Dacia Duster" ile haydi İlk sen tanış. Şimdiye kadarki en iyi Dacia Duster'ler Nevşehir Gençler Otomotiv'de sizleri bekliyor. Yeni Dacia Duster ile test sürüşünün hakkını ver.

Nevşehir Gençler Otomotiv'de 9-10-11 Mart Tarihleri arasında Kokteyl eşliğinde düzenlenen Yeni DUSTER Test sürüşleri için acele edin.

”Test Sürüşü Günlerine” davetlisiniz...


Nevşehir'de her geçen yıl satış rakamlarını artıran Gençler Otomotiv kalite ve konforla vatandaşları buluşturmaya kararlı görünüyor. Her yaştan insana hitap ettiklerinin altını çizen Gençler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Paslanmaz yaptığı açıklamada , " RENAULT ve DACİA artık her kesime hitap ediyor yaptığımız araştırmalar ve satışlarımız bunu bize gösteriyor. Gerçekleştirdiğimiz Test günlerine her kesimden insanlar yoğun ilgi gösteriyor; erkekler kadar bayanlarda "Yeni Dacia Duster"’i takip ediyor. Her geçen yıl satışlarımız artarak devam etmekte, bunun en güzel kanıtını ise yollarda görmek mümkün. Biz Gençler Otomotiv olarak gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Devam eden Yeni Dacia Duster test sürüş günlerine aileler ve bayanların yoğun ilgi göstermesi bizi daha da mutlu ediyor. Yeni Duster'leri keşfetmek için herkesi test sürüşüne davet ediyoruz" Şeklinde konuştu.

Şimdi "Yeni Düşler Yeni Duster" de Sizleri Bekliyor...!
Tel:0 384 213 11 45
Adres:M.Akif Ersoy mh. Lale San.Sit. Karşısı