Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, Acıgöl Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan GÜL, Acıgöl İl Genel Meclis Üyeleri Abdüsselam GÖLTAŞ, Musa MUTLU, İlçe köy muhtarları ile istişare toplantısı yaptılar.
           Heyet toplantıya katılan Ağıllı, İnallı, Karacaören, Kozluca,Kurugöl,Tepeköy,Topaç ve Yuva Muhtarlarından köylerinin sorunları ve köy halkının taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında fikir alışverişinde bulundular.
           Genel olarak Muhtarlarımızın köye yönelik sıkıntılarının kanalizasyon, içmesuyu,su deposu ve köy yollarının stabilize veya bozuk olması bu sebeple de köy yollarda devam eden kumlama ve asfalt çalışmalarına hız vererek daha geniş alana yayılması olduğunu belirttiler.
            Heyet; 2016 yılında İl Özel İdaresince köylere yapılan hizmetlerden su depoları, kanalizasyon, içme suyu şebeke hattı, asbest boru değişimi köy yollarının 1.kat asfalt ve kumlama çalışmalarının program kapsamında devam ettiği yıl sonu itibari ile de % 90 oranında tamamlanarak 2017 yılına sarkmayacağı, imkanlar çerçevesinde tamamlanmadığı takdirde İl Özel İdaresi 2017 yılı yatırım programına dahil edilerek en kısa zamanda hizmete sunulacağını ifade ettiler.
            Ayrıca; 2017 yılında da yapılacak hizmetlerin istişaresinde bulunularak köye yönelik bütün hizmetlerin aynı hızla devam edeceğini belirttiler.
       İl Özel İdaresinin köylere yaptığı bütün hizmetlerde ve özellikle kaynak sağlanmasında desteklerini ve yardımlarını bizlerden esirgemeyen Sayın Valimize ve Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ederiz.