İsveç’in en büyük haber kaynaklarından biri olan expressen’de çalışan Ürgüplü Yasemin Çelebi Expressen’in Türkçe medya içeriği begenmek.com’un başında görev alıyor.

Expressen’in patronları Türkiye’deki potansiyeli fark ederek Yasemin Çelebi’ye begenmek.com un başına geçmesini teklif etmiş, İsveç’te Türk gazetecinin fazla olmadığını ifade eden Çelebi, Daha önce tasarım ve iletişim sektöründe tecrübesi olduğunu Üniversitede reklam üzerine Stockholm Üniversitesinde 2005-2008 de okuduğunu ifade etti.
Bu projenin Kasım 2014 de başladığını söyleyen Çelebi, "Özel programlarımız var. Sosyal medyada en önemli haberleri takip edip gündeme çıkarıyoruz. Kitlemiz sosyal medyayı kullanan genç insanlar. Ekibimizde çok başarılı insanlar var. İsveç haberlerinden Türkçeye çeviriyorum. Sürekli sosyal medyada nasıl insanlara ulaşabiliriz araştırıyoruz. Yani begenmek.com’u takip ederseniz sosyal medyada konuşulan tüm haberlerden haberdar olursunuz." şeklinde konuştu. 

Karainli Yasemin Çelebi, kasımda çalışmaya başladığı begenmek.com’un en çok paylaşılan haberlerinin şunlar olduğunu kaydetti: 

Özgecan Aslan haberi:

Avukat Feyza hanım: 

Tugce Albayrak’ın haberi: 

Birde geçenlerde İsveçe gelen Star Sami Yusuf la röportaj 
Ürgüp Haber / Faruk Özzengin’in ÖZEL HABERİ