Japonya' da turizm, konaklama ve organizasyon alanlarında faaliyet gösteren firma temsilcilerinden oluşan bir heyet hem gezi ve incelemerde bulunmak hem de ileriye dönük işbirlikleri yapmak amacıyla Türkiye’ye geldi.
Japonya'dan gelen turizm, konaklama ve organizasyon alanlarında faaliyet gösteren 18 firmanın temsilcilerinden oluşan heyet, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ'yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ heyete, ilçemiz ve bölgemiz hakkında bilgiler verdi. Türkiye ve Japonya  arasındaki dostluk ilişkilerini, işbirliği ve tanıtım faaliyetleri ile geliştirmeye yönelik fikir alış verişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, günün anısına heyete Avanos’un el sanatı ürünlerinden çini tabak hediye etti. Japon heyet adına grup başkanı, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ'ye Japonya'ya özgü prinç gevreği hediye ettiler. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ Japon heyetin getirdiği prinç gevreklerinden, tüm belediye personelibe ikram etti.

Ziyaret sonrasında toplu olarak hatıra fotoğrafı çektiren heyet, Belediyemizden ayrılarak bölge gezisine çıktılar.