JUDO DEDERASYON BAŞKANI NEVŞEHİRDE

 

           Judo Federasyon Başkanı Sayın Fatih UYSAL yakın İller arasında yaptığı ziyaretlerde bugün Nevşehirdeydi. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğündeki ziyareti sonrası Nevşehir e gelerek İl Müdürlüğümüzü de ziyaret etti.

           Judo Federasyon Başkanı Fatih UYSAL İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER , Judo Antrenörümüz ve Sporcularımız tarafından karşılandı.

             İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER tarafından Müdürlüğümüz faaliyetleri , yapılacak olan projelerimiz ve  yapımı devam etmekte olan inşaatlarımız hakkında bilgi verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER eşliğinde  Spor Kompleksimizi gezerek Judo Salonumuz ve diğer antrenman odalarımızda incelemelerde bulundu. İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER ‘e ve Judo Antrenörümüz Kadir Karaman ‘a Federasyon olarak gerek maddi, gerek manevi destek ve malzeme yardımlarıyla her zaman yanınızdayız. Nevşehir de Judo sporunun yaygınlaşması için her türlü çalışmalarınızın destekçisiyiz dedi. Ayrıca İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER’ e sıcak karşılaması ve hoş sohbeti ve  için teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirerek Nevşehirden ayrıldı.