Nevşehir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çat vadisinde yürüyüş düzenledi. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, hafta sonunda Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafında düzenlenen Çat Vadisi yürüyüşüne katıldı.

Çat Belediyesininsponsorluğunda ve ev sahipliğinde gerçekleşen Vadi yürüyüşüne; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru,İl Tarım Ve Orman Müdürü Okan Yılmaz,  Nevşehir Birlik Vakfı BaşkanıGürbüz Dinç, Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, Nevşehir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Temsilcisi İlkay Akün ile Kadın Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Nevşehir Üniversitesi Genç Kadın Ekibi Öğrencileri ve davetliler katıldı.

Çat Vadisi’nde başlayan yürüyüş,Güvercinlik Vadisi’nde sona erdi.

Yürüyüş sonrasında ise Çat Belediyesi tarafından katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve tüm katılımcılara da İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından fidan hediye edildi.

Vali İlhami Aktaş, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

KADEM Başkanı İlkay Akün ise; “KADEM tarafından düzenlenen vadi yürüyüşüne katılan başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Akün açıklamasında; "KADEM Nevşehir Temsilciliği olarak Çat Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Vadi yürüyüşümüze katılarak bizi onurlandıran Sayın Valimiz Ilhami Aktaş beyefendiye ve kıymetli eşleri Songül Aktaş hanımefendiye, Vekilimiz Yücel Menekşe ye, Rektörümüz Prof.Dr.Mazhar Bağlı ya, Jand.Alay Komutanımız Yüksel Yiğit e, Tarım İl Müdürümüz Okan Yılmaz a, İl Cevre ve Orman Müdürümüz Aykut Satırlı ya, Kızılay Şube Bşk Ercan Civelek e, Birlik Vakfı Bşk Gürbüz Dinç e, Pazarcılar Odası Bşk Selim Özmen e, Değerli sponsorumuz Hacı Güngör e, Yürütme Kurulu üyelerime, dostlara ,Nevü Genç KADEM e Ev sahipliği ve kıymetli desteği için Sevgili Başkanımız Kamil Duru ya sonsuz teşekkürler" dedi.