Öğretmen Ogün Ertaş ile Maliyeci Seval Ertaş çiftlerinin biricik evlatları Kağan Ertaş hafta sonu Avanos Altınocak Restaurantta düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı.

Oğullarının ilk mürüvvetini gören Öğretmen Ogün Ertaş ile Maliyeci Seval Ertaş çiftlerinin biricik evlatları Kağan Ertaş hafta sonu Avanos Altınocak Restaurantta düzenlenen muhteşem sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı...


ERTAŞ Ailesinin eş dost akrabalarının yanı sıra, Ankara, İstanbul, Kayseri, Konya başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, Minik Kağan Ertaş Mehter Müziğiyle içeri girerken Sahnede tüm davetlilere; "Şuan çok heyecanlıyım sünnetime hoş geldiniz" diyorum diyerek kendisini bu en özel gününde yalnız bırakmayan konukları selamladı...

Ertaş ailesinin bu mutlu gününde Sünnet törenine, Nevşehir Avanos Eğitim camiasıyla Maliye çalışanları başta omak üzere siyaset, iş, sanat, dünyasından çok sayıda tanınmış ve seçkin konuklar katıldı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen sünnet merasiminde sanatçı Turgay Kozan'ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Kağan Ertaş, FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında Tören alanına Mehteran Marşı eşliğinde Taht üzerinde alkışlar ve davetliler arasında girdi.

Heyecan, Mutluluk ve jest birarada Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Seval ve Ogün ERTAŞ çifti erkekliğe ilk adımını atan oğulları Kağan Ertaş'ın sünnet düğünün heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Sünnet  törenindeki davetliler arasında Nevşehir'in tanınmış simaları da yerini aldı.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da sünnet düğününde unutulmaz keyifli anlar yaşadı.

Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Eğitimci Ogün Ertaş ve Maliyeci Seval Ertaş Çifti ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş,dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

FİB Ajans ve Organizasyon olarak Sevgili Peygamber Efendimizin Sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını atan minik yavrumuz Kağan Ertaş'a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

Organizasyon Bizim İşimiz Mutluluğunuzu Şansa Bırakmayın...!

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda..

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74