NEVŞEHİR/FİBHABER-Nevşehir ili Avanos ilçesi Kalaba beldesinde yer alan ve Tekstil alanında faaliyet gösteren 'Dursunoğulları İplikçilik Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Fabrikasında  iki aydır maaşlarını alamayan işçiler yaşanan belirsizlik ve ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Nevşehir ili Avanos ilçesi Kalaba beldesinde yer alan ve Tekstil alanında faaliyet gösteren 'Dursunoğulları İplikçilik Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin kapanmasından sonra fabrikada çalışan işçiler, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle 
Kapı önünde bekleyerek oturma eylemi yaptılar....

Kapı önünde bekleyerek oturma eylemi yaptılar....

FİB Haber.com Haber merkezi olarak Kendileriyle görüştüğümüz Fabrika çalışanı işçiler şuan iki haftadır fabrikamız kapalı. 2 aydırda maaş alamıyoruz. Konu hakkında hiç kimseden Bilgi alamıyoruz, fabrikanın ne kapandığı belli nede açık olduğu... Fabrikamızda elektirkler yok, işleyecek pamuk yok.Yaklaşık İki haftadır bir belirsizlik içerisinde olduklarını ifade eden yaklaşık 300 kişilik fabrika çalışanı işçiler geleceklerinden endişe duyduklarını ifade ettiler.

Fabrika çalışanı işçiler dün fabrika önünde yaptıkları oturma eylemi sonrasında bugünde Nevşehir Valiliği önüne gelerek Vali Ceylan'la görüşme talebinde bulanacaklar.

FİB Haber Merkezi olarak Fabrikadan konuya ilişkin açıklama bekliyoruz.