NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Berber ve kuaförler odası başkanlığının düzenlediği bayanlara yönelik % 50 indirim kampanyasına ilgi her geçen gün daha da artıyor.

Kampanyanın henüz iki haftayı geride bırakmasına karşın ilginin son derece iyi olduğunu kaydeden Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, Nevşehir’de ilk kez düzenlenen bu kampanyaya bayanların ilgi gösterdiğine dikkat çekti.

Ömründe henüz kuaföre gitmemiş bayanları kuaför salonlarına çekmek amaçlı düzenlenen kampanyanın ilgi görmesinin yanında çok olumlu intibalar aldığını kaydeden Taşhan, 30 Mart 2014 tarihine kadar sürecek olan kampanyanın ilerleyen süreçte daha fazla ilgi görmesini beklediklerini dile getirdi.

Taşhan, “Bu kampanyayı yapmamızda amaç ömründe kuaföre gitmemiş veya marketlerden 10-15 liraya saç boyası alıp evinde saçını boyayan bayanlarımızı kuaför salonlarımıza çekmekti. Kampanyamız başlayalı iki hafta oldu. 30 Mart 2014 tarihine kadar kampanyamız sürecek. İki haftalık sürede kampanyamıza ilgi büyük. Kuaför esnaflarımızda kampanyadan memnun. İlerleyen günlerde ilginin daha da artacağını düşünüyorum. Kuaför esnaflarımızın müşterilerine ve Nevşehir halkına bir jesti olan bu kampanyanın bu şekilde olumlu sonuçlanması durumunda ilerleyen zamanlarda bu tür kampanyalar düzenlenmeye devam edilebilir” diye konuştu.

Kampanya ile görüşlerini aldığımız Kuaför esnafları, Nevşehir Berber ve kuaförler odası başkanlığı tarafından başlatılan kampanya sayesinde çok sayıda yeni müşteri aldıklarını ve ilginin önümüzdeki günlerde daha da artabileceğini belirttiler.