Türkiye Kamu Sen Başkanı Turgay ÇetinMersin’de vahşice katledilen Özgecan Aslan ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.
 
Çetin; yapmış olduğu açıklamada;

“Tarsus’ta 2 gün önce kaybolan ve cesedi bir dere yatağında yanmış olarak bulunan Özgecan Aslan'ın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu.
Acımasızca katledilen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ölümüne toplumun her kesiminden tepkiler yağarken, Türkiye Kamu-Sen Genel Nevşehir İl Başkanı Turgay ÇETİN menfur saldırıyı kınadı.
Kişisel Facebook hesabından yaşanan olayı değerlendiren Çetin "Toplumsal cinnet mi geçiriyoruz?" diye sorarken, Özgecan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye'ye baş sağlığı diledi.
"Hunharca katledilen Özgecan Aslan'ın, insan dahi denilemeyecek yaratıklar tarafından katli yüreğimizi dağladı. Bu menfur olayı kınayacak kelimeleri bulabilmek, duygularımızı anlatabilmek mümkün değil.
Hangi duygular, insanları bu derece insanlıktan çıkarmış olabilir? Toplumsal bir cinnet mi geçiriyoruz, bu hale nasıl geldik?
Bu soruların cevabını samimiyetle araştırmak ve bulmak zorundayız. Özgecan ASLAN kızımıza Allahtan rahmet, ailesine sabır diliyorum.
Bu olayı kınamak hafif kalır, ben insanlığımızdan dahi utanmamız gerektiğini düşünüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin, bu duyarsızlıkla nereye gidiyoruz?" dedi.